söndag, mars 26, 2006

NU BÖRJAR SOMMARTID


DU LJUVA SOMMARTID DU NALKAS NU-DÅ GRÄS OCH GRÖDA GROR.Härligt va,ni har väl ställt om klockorna 1 timme framåt.För nu ska vi njuta av att bl.a få lilla tallkottskörteln att få mera ljus.Så vi blir piggare och slipper depression.
Men nåt i år är ovanligt 26 mars-2006 all snö och 15 minus i natt i kingsör.Ljuset ute men en sol som enbart värmer på ytan så att säga.Skruvade ner pannan som man Bara Gör så här års.Hör liksom till årstid och -sommartid börjar,man småhuttrar och undrar varför duschen inte blir tillräckligt varm,bor i ett hus från 30 talet.
Vid fuktiga ån vid Mälaren.Du kanske tittar över nån dag och köper en tavla el. som husspekulant,ring först är du snäll*S*
Bråk på konstforumet om ja få se nu vad det var denna dag.Alla vill sätta upp nudes,men inga målar några.Olika folkgrupper bråkar palestinier contra israeler.
Ska det få vara Bin Ladin korsfäst eller....Ska de som inte är artistiska ha alla guldmedaljer alla dagar.Ska vi ha skrållar marqees(istället för skrivna konstratingar)Idag fick nån visst frispel och hängde upp marqees med lilla sjöjungfrun,nalle puh,kapten krook m.m. och animerade glimmande ord.Fullt gerilla krig......Sen slutar det med att några blir utsparkade därifrån,tänk va.Väletablerade äldre konstnärer,hoppas det inte blir jag för jag skriver det här uppenbara om man tittar där och är där lite.Vi 5% som betalar,åker ut direkt det är totalt ungefär 13000 medlemmar.Det har varit mycket bekymmer med folks hälsa där.Vet inte hur många infarkter,några med dödlig utgång.Sista incidenten nu var lite kinky,en anhörig skriver och berättar att den unga systern nu avlidit av sin lungsjukdom,berättar om begravning och sånt.Vi alla börjar beklaga sorgen...men nåt stämmer inte,kollas upp.Personen har aldrig funnits.Bara ett gäng utsparkade medlemmar som hämnats.Då rös jag,för det är inte första gången nån funnit nån Usa njutning i detta(nån form av kick).Tur jag har en som förklarar lite för mig..jag kan varmt rekommendera artwanted+ en burk panodil och en med valium.
På min website har en riktig envis stalker bosatt sig i gästboken.Med viagra,och porr och gud vet allt.Får kika till ofta och ta bort den fulingen,för hos mig ska man kunna vara helt enkelt.

Inga kommentarer: