lördag, februari 11, 2006

WIMEN FROM BAGDAD I ACRYL,bäst jag håller mig till det


Målat klart min tavla nu.Jag läser överallt om händelse -utvecklingen angående följderna av publikationen av Mohammed.Far omkring på svenska sidor,tv.texttv..Usa sidor.Mellanösterns nyheter,islamiska websiter.Det som bildas är ????Så nu fattar jag lugnt penseln igen och kramar tuben.Tills det lugnar ner sig.Denna heter "Tusen och en Natt" på svenska.Var snälla mot varandra,tyck om varandra lite mer.-PEACE LOVE AND UNDERSTANDING -som nån klok sa nån gång.
**************
Tavel reproduktioner på målarduk,går naturligtvis också att köpa av mig.
Men då utan ram hemskickad i en"rulle" heller uppspikad på spännram och wrappad.(lindad runt)Priset naturligtvis högre än på konstpapper.

3 kommentarer:

CV sa...

snyggt. förr målade jag lite i olja. jag blir sugen när jag ser denna fina bild.
Men det kräver övning att göra något som ser så enkelt ut. Det är ju oftast just när något ser enkelt ut som det är svårt att skapa.
RS
kulturbloggen.com

Abeer sa...

Hej Pepita,

kul och fin nar jag har råd jag köper den(i promise)

finally someone is drawing a positive painting about love and peace not only (anti-islam)

imorgon vi går jag, Daniel och sonen Mohammad till Stockholm. Danel ska ha tal där om Islamphobia och hur folk ska respektera varandra.

kram,
Abeer

pepita sa...

Hej söta du.
det var gulligt av dig.
Hälsa alla att vara snällare mot varandra och visa respekt och hänsyn.Jag tror det starkaste segrar KÄRLEKEN.....Peace love and understanding.
Kramar Pepita