fredag, februari 24, 2006

PROUDLY PRESENT MY NEW GALLERY POPART TO CULT


Har startat upp ett nytt Gallery med temat popart till kult.
Tacksamt mottager förslag ,särskilt på kult anno 70-tal.Följ mitt arbete....le.
Handla går också bra.Hoppas ni gillar vad man kan få för 21 dollar+ram+och hemkörning.Kan riktigt se där rara bilarna pila omkring i usa med art.com som logga.
Där står inte barna pekar och säger -Nu kommer glassbilen mor.Utan de säger-Mamma nu kommer min ödletavla.Hör och häpna denna konstnärinna ska övergå från akryliska verk till oljeverk....spännande.Skrev jag 21 us..det ska vara 99 cent till också,påminner det om nåt typiskt svenskt.Våra fynd vi så ofta gör,bara 99.99kr tänk va,under hundralappen.Tänker ut fler kändisar(se tidigare bloggning) här i landsorten boende.Vi har Pandora visst som bor där borta du vet....Statsministern Göran..här i krokarna.Pugh föddes visst också här nånstans i närheten.Per(charta 77)Granberg,var så vänlig och ställde ut mig i våras-2005 på Ögir.Där finns alla från Ola Magnell till Peps,Laleh och har gigs där.Så kom för all del neråt för en riktig helafton där.
Ni ska väl även besöka Kaktusfestivalen som hålls i Kungsör I år.
Året var 1984(tror jag) då alla i epok med Pugh var lite ute,punken hade kommit.BLÄÄ
Då hade PUGH ett gig på ett hak här....Det slutade med en första sida,uppslag...Pepita och Pugh dansar....Pepita liksom fladdrade i sin vackra dräkt över dansgolvet när Pugh spelade och sjöng.Det blev visst lite fel där,oftast skrivs det ju om artisten.Stort fotouppslag med mig och ...lille Pugh.Om man gillade det då...Nej..nu kan man le åt det.
Har varit i kontakt med tidningen ,ville gärna ha tryckt upp det till en poster å ha över sängen.Men tyvärr kom dataåldern och de kan inte hitta just det nu..men Jag tror det ska lyckas nån gång.Jag gillar Pugh...

måndag, februari 20, 2006

VAD ÄR POPART,CULT ELLLER?


Vad och vilka är popart.Jahaooho det är ju......Andy warhol
Chuck Middlekauff
Keith Haring
Pepita Selles
Robert Rauschenberg
Roy Lichtenstein
Va.........tänka sig är jag med där Älskar Goggles TITTA SJÄLVA
Click Here For POPARTS PEPITA

Vann månaden pris hur länge som helst,men hittar ingen cache att visa.Hur många av dem lever i Dagsläget,rena Buffy när man luskar lite.Den första jag själv såg var i ett privat hem -79.Det var Marilyn Monroe av Andy Warhol.Förresten vet ni att Andy Warhol gjort en toppen låt,heller nån åt honom,who goes like this.
Andy warhol look at me...Andy warhol look at me...Refräng..Singalonginthissong.Skriv gärna om ni kan hitta denna raritet,till mig.Återkommer till detta ämne en annan gång.
************
En gång skrev jag och Mahir(SE cult förklarad Internet Icon) till varandra.Vi talade mycket om att träffas,men det blidde inte så.Då hörde det till saken att det alltid gick sensations rykten om Mahir.Tex ska Mahir och Meg Ryan gifta,tror jag det var.
Eller ska Pepita bjuda Mahir till sitt hem,när han gästar sverige....Excuse me Mahir
if you look,not impossibel.*S*Just a smile.Sånt hör till Mahir rykten,de kan vara sanna.De flesta verkar ha blivit nån sanning i.Gillar dig Mahir....I have written permission to do art of Mahir.Titta på den berömdaste,hans hemsida www.ikissyou.org/,finns en filmsnutt där också från när Tv 5/s köpings-Filip och Fredrik var där och gjorde bra Tv.De var här också i krokarna Kungsör-köping 1,5 mil emellan,de små rara människorna.Folkträngsel snart i stockholm med folk härifrån som är berömdisar.De jämförde krogarna härom veckan...Hade då inte
nån underskön supermodel med sig som Fabio,like Fabio.Mitt första woow som småflicka.

torsdag, februari 16, 2006

FREDRICK FEDERLEY`S Popart Portrait


Idag och i går,hade jag den äran att föreviga Fredrick Federley.
Det är Fredrik i popartsform.....Tror Fredrik också blev nöjd,det är alltid roligt.
Sätter upp en av dom,det blev två.Gillar dig Kungsörs-Fredrick.(så vi vet vilka vi är.*S*)
HAVE A NICE DAY

lördag, februari 11, 2006

WIMEN FROM BAGDAD I ACRYL,bäst jag håller mig till det


Målat klart min tavla nu.Jag läser överallt om händelse -utvecklingen angående följderna av publikationen av Mohammed.Far omkring på svenska sidor,tv.texttv..Usa sidor.Mellanösterns nyheter,islamiska websiter.Det som bildas är ????Så nu fattar jag lugnt penseln igen och kramar tuben.Tills det lugnar ner sig.Denna heter "Tusen och en Natt" på svenska.Var snälla mot varandra,tyck om varandra lite mer.-PEACE LOVE AND UNDERSTANDING -som nån klok sa nån gång.
**************
Tavel reproduktioner på målarduk,går naturligtvis också att köpa av mig.
Men då utan ram hemskickad i en"rulle" heller uppspikad på spännram och wrappad.(lindad runt)Priset naturligtvis högre än på konstpapper.

fredag, februari 10, 2006

konstnärinnan och målarkatten i popartversion


En dag "everyday things day"anlände en liten mullig figur till mitt hem.En han,med väska,låda? och en massa mat och sand?.....Han såg på mig med sina kloka ögon som nästan frågade,ska jag stanna länge m.m.Sen krafsade han och jag i lådan med mina muntra uppmuntrande ord till hjälp...bra..?(vad du nu ska heta på svenska)Kisse var flerspråkig och vi kommunicerade bra ändå.Med kropps språk för i början avvaktade han för att se vad jag var för en alien.Hans hjältedåd en timme senare höjde hans ego enormt.Han drev möss i flergångsfällor ala 75 spänn stycket.Han var anlitad av mig som hitman.Han behövde även husrum för hans ägare skulle bort(nästan sant).Dag 2 drev han en till utan lasso.
Nu trodde vi alla dessa möss hade gått hädan.Ägnade oss åt att lära känna varandra satt på toa ihop..krafsade lite.Han fick sitt namn Bisse den store "lite fega katten"el. det kanske var negativ överföring från mig,vem vet,Jag.Men å så mycket sällskap man har av honom.Lät honom bestämma bekantningstakten.Han är en utmärkt dator programmerare,han skrållar och piper med datorn.Vet exakt var ställena är.Ropar på mig när han behöver gå på toa.Tog ett par veckor innan jag fick pussa och krama om honom ordentligt.När jag målar är han gärna med i acryl färgen men som sagts förut"while making art no animal was hurt"Tassar omkring i öppna spisen också.Rullar sig bland schampoo flaskor,klibb plus acryl plus aska=klibbig katt,men va lätt han är att rengöra,för gör det helst inte själv....nowadays har han åtmistone börjat med det.Han är också prasselpapps samlare,tränar tror jag sina jaktinstinkter.
Detta går också att använda till God Natt saga åt både små och stora barn.
Bisse och Pepita m.fl önskar trevlig Helg.....Förresten kika in på min website och titta på mina nya konstnärer jag ställer ut.
Idag målar jag i acryl, ur Tusen och en Natt,som en protest mot "DET",dom fula gubbarna ni ritat i Danmark(inte ens konstnärligt bra cartoons).Fy på er....Nu ser ni till att skapa harmoni och fred igen,annars ska jag måla av Göran "person" och publicera honom i BAGDAD POST...Jag vill faktiskt också ha folk till min blogg när Jag protesterar.Så de Så

söndag, februari 05, 2006

JAG ÄR PUBLICERAD I en konstbok.


Where different nations meet at a single Place. Join us for the greatest gathering of Creative Artists, to create a better world to breathe in. Only creative artists can create a world of Peace, Love, Beauty and Freedom. Our books are meticulously edited by dedicated editors***
Så nu är jag på gång att bli publicerad i en konstbok i indien.Detta är till en stor del ett välgörenhets projekt.Böcker ska även skänkas till bibliotek i Usa och andra länder.Snabbt gick det också...skickade 3 konstverk härom dagen.Fick det där glädjesvaret som är underbart att få.Lugn,lugn min copywriting stannar hos mig.
Ett e-mail från Mr.Kumar Agrawal
******
Dear Pepita

Thanks for your submissions. Your artworks are superb. We will publish all these. Once the book is released we will write you........
Ja ibland är livet riktigt skoj.
Den här fantasyinspirerade tavlan blev med bl.a.

fredag, februari 03, 2006

Acryl -Oljefärg och en tjuv


Hur man kom in på det här med konst och konstnärliga yttrycksätt.
Vid ungefär 17 års ålder fick jag ett oljemålnings projekt i kommision med fria händer.Ett vilkor var nåt med träd,betalt skulle jag få.Vilka lycka och energi jag angreps av.Med stor frenesi och mycket... mycket olje färg satte jag igång.
Målade så det stod härligt till,gav mig inte förrän jag var mer än nöjd.Blev det bra kunde de tänka sig fler,kunden alltså.
En dag väldigt få dagar senare..stod jag där hos dem och ringde på.
Pussar kramar och betalt fick jag,massor av beröm.Kändes på det hela taget...ja,underbart.
Telefon ringde efter några dagar.Det hade hänt nåt trist.Hela min familj kilade dit.
De hade haft inbrott,något annat än de allra vanligaste.All deras fina konst hängde oskadade kvar på väggarna.Men MIN tavla var stulen...min.Det hade stulits juveler och annat också förstås.Jag tog det väldigt personligt..oförskämt tyckte jag.Jag sa åt gud till och med "hur kunde du"låta detta ske.
Än i dag är icke detta fruktansvärda brott uppklarat.Om nån har nån liten aning var den kan vara delar jag ut en "liten hittelön" Ett modernt träd i olja signerad Pepita Selles
Tavlan häröver heter
Popart; Needle and Thread
Har varit på stort webpartaj,1,5 dygns firande födelsedag med cyber kaffe
och cyber tårta,con mucho Amore.
Armando Salas ,60 år hipp hipp hurra.Han med ön och hajen i vattnet,gillar honom.